Training ‘Doe mij een kopje zelfliefde’ ….

Training ‘Doe mij een kopje zelfliefde’ ….

“Self-love is the source of
all our other loves.”
Pierre Corneille

Speciaal voor vrouwen….
In een prachtige omgeving…
Een weldaad voor de ziel….

Vrijdag 13 april 2018, 9.30 – 16.30 uur
Plaats: Bovenkerkseweg 70, Giessenburg

Nanda Lourier en Lynda Visser nodigen jou uit voor een training over zelfliefde.
Waarom is het zo belangrijk om jezelf lief te hebben?
Wat is dat eigenlijk zelfliefde?

Op deze dag worden er diverse creatieve werkvormen aangeboden om jezelf te mogen omarmen en meer te ontdekken over het thema. Midden in de mooie natuur van Giessenburg gaan we al je zintuigen inschakelen om dichter bij jezelf te komen.
De dag begint met een kop heerlijke koffie of thee met uitzicht op de weidse natuur. In een veilige setting maken we kennis met elkaar en begint ons programma.
Nanda is beeldend therapeute en start met het ochtend programma, waarin je zelf een kunstwerk maakt en aan de slag mag om je verlangens binnen dit thema te ontdekken en te onderzoeken wat hierbij nog in de weg staat.
Na een inspirerende ochtend is het tijd voor de lunch. Bij mooi weer is er gelegenheid om een wandeling te maken op de boerderij en/of je even terug te trekken in de natuur.
In de middag neemt Lynda, creatief coach, je mee naar de plaats waar je muze woont. Je leert wat een muze is en welke verlangens ze heeft. Hierin verwerk je het ochtendprogramma. Lynda neemt je stap voor stap mee in een schilderproces met ritueel en intentie.
We sluiten de dag af met een mooi afscheidsritueel.
Het wordt een unieke dag vol liefde, aandacht, diepgang, beelden, ontdekkingen, meditatie, eten, drinken, voelen, ervaren, geuren, kleuren en plezier.
Nieuwsgierig geworden? Schrijf je snel in, want we werken met een maximaal aantal deelnemers om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven. Je hoeft geen affiniteit met tekenen en schilderen te hebben om deel te nemen. Het gaat om de reis….

Kosten van deze dag: 145 Euro, waarvan 5 % van de opbrengsten per persoon geschonken wordt aan het goede doel.
De prijs is inclusief materialen, een heerlijke lunch, koffie, thee en iets lekkers en een liefdevolle begeleiding van twee ervaren trainsters.
Je kunt je opgeven via een mail naar:
info@inspiratie-atelier.nl
nlourier@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *