Over het Inspiratie Atelier

Mag ik mijn droom met je delen?

Doe je ogen maar dicht en droom even met me mee over een mooie blauwe  planeet met een prachtige natuur, een ecologisch evenwicht en gelukkige, gezonde mensen, kinderen en dieren die in verbinding staan met alles in het universum wanneer zij dat willen. Om inspiratie op te doen en de getijden en ritmen te leren kennen en voelen. Gebruik te maken van alle krachten die er zijn om gezondheid, geluk en overvloed in liefde voor jezelf en anderen te creëren.

Het leven te ervaren als tempelwerk waarmee ik wil zeggen dat alles wat je met bewuste intentie en aandacht doet een mooie ervaring kan creëren voor jezelf en je omgeving. Waardoor je je eigen licht kunt gaan leven en alles wat dat tegenhoudt kan omarmen en richting kan geven.

Omdat de ontwikkelingen in de maatschappij heel hard gaan op economisch gebied en wij als mensen dit bijna niet meer kunnen dragen en bijhouden ben ik altijd op zoek geweest naar de missing link.

Wat zien we over het hoofd?
Waar word je gelukkig van?

Je kunt een probleem niet oplossen met het bewustzijn dat het gecreëerd heeft.

De activiteiten van Het Inspiratie Atelier nemen je mee naar je andere bewustzijn dat zetelt in je rechter hersenhelft en je hart en in je hele lichaam. De plek waar je creatieve activiteiten plaatsvinden en waar je plezier en zingeving kan voelen. Ga maar na wanneer jij voldoening ervaart. Wanneer zit je in je stroom waardoor tijd en ruimte wegvallen en waar je je creatief en dichtbij jezelf voelt.

Als we contact maken met dit deel dan kun je meer verbonden raken met je intuïtie, zijn we meer uitgerust om contact te maken met ons hart en door ons hart creëren we een fijnere wereld met het gevoel verbonden te zijn met elkaar van waaruit we die mooie droom met elkaar kunnen realiseren.

En onderschat niet hoe groot je invloed is als je vanuit je hart kunt gaan leven.

Omdat we kleine stappen nemen is inspirerend leven voor iedereen mogelijk op de manier die bij je past.

De kleine stappen worden je door Het Inspiratie Atelier aangeboden in de vorm van allerlei creatieve, leuke activiteiten.

Heerlijk om met gelijkgestemden, een vast moment in de maand te hebben om aandacht te geven aan je het plan van je verlangen, een moment te hebben waarop je lekker kan schilderen over wat je bezighoud. Of je woont een inspiratie avond bij om eens kennis te maken met mij en mijn Inspiratie Atelier en ook nog geïnspireerd naar huis te gaan.

Of je spreekt met mij alleen een moment af om eens te kijken waarover je inspiratie wilt ontvangen.

Zo weet je zeker dat je het contact met jezelf kunt onderhouden en is de afleiding zo klein dat je heel zeker weet dat je aan jezelf toekomt.

Je bent van harte welkom en weet dat je het waard bent!

Warme groet,

Lynda Visser