Maria Collage

Deze workshop staat in het teken van de Maria’s.
Maria de moeder van Jezus en Maria Magdalena.
Deze twee archetypes kunnen je inspireren om naar je vrouwelijkheid te kijken. Vele mensen hebben haar aangeroepen in gebeden in tijden van bezinning. Zij zijn inspiratie bronnen voor je eigen (spirituele) kwaliteiten.
Als ik aan beide Maria’s denk en even in hun wezen stap dan voel ik thema’s opkomen over moederschap, partnerschap, leiderschap. Grijze muis, wilde vrouw. Ik voel hoe de vrouwen hebben geleefd, hun wijsheid, eenzaamheid, authenticiteit hun fouten en ongeduld niets menselijks was hen vreemd.
Je moest in die tijd wel stevig in je schoenen staan om je de moeder van Jezus te moeten noemen en via een onbevlekte ontvangenis zwanger werd. Je moest ook heel wat verduren en transformeren als je waarde niet gezien wordt en je eeuwenlang beschuldigd wordt van dingen die je niet in die context gedaan had.
Door het esoterische christendom kwam ik erachter dat Jezus en Maria Magdalena samen het pad van liefde predikten.
En dat Maria het heel erg lastig heeft gehad in haar huwelijk omdat ze door een engel bezocht was met alle gevolgen die we inmiddels weten.
In deze tijd,door alle mooie boeken van Gabriella en Reint Gaastra en Pamela Kribbe en onze eigen persoonlijke ontwikkeling, durven de vrouwelijke waarden weer belangrijk te vinden en in alle rust te leven en uit te dragen.
Ik vind dit een prachtig thema om tijdens het knippen en plakken te voelen en te beleven. Het te vieren dat we als vrouw in deze mooie tijd mogen leven met al het bewustzijn dat er is.
Kom je genieten in mijn gezellige atelier? Als dit thema je aanspreekt, ben je van harte welkom!
We gaan een collage maken met allerlei plaatjes van beide vrouwen of plaatjes die een kwaliteit van deze vrouwen vertegenwoordigt in een andere vrouw. Je krijgt een mooie lijst en full-collor papier en materiaal om een mooie glans op je werk te maken. Onder het knippen en plakken praten we over alles wat boven komt en zullen we ook een moment van stilte kiezen om even bij onszelf uit te komen.
Verwen jezelf met zo’n heerlijke avond in mijn atelier met een prachtig uitzicht en de mogelijkheid om even buiten te zijn met een warm kopje thee.

Kosten € 50,- dit is inclusief alle materialen, lijst, presentje, koffie, thee en iets lekkers En als extra kadootje krijg je een mooi gebed mee zodat je thuis bij je collage met een kaars en een lekkere stoel je intenties kan uitspreken
Adres : Maasdijk 60 4284 VC Rijswijk Noord-Brabant
Tel: 0610059663
Je kunt je opgeven via e-mail: info@inspiratie-atelier.nl
Voor data kun je de agenda checken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *