Over Lynda Visser

Hallo, welkom op de site van het Inspiratie Atelier!                                  

Mijn naam is Lynda Visser ik ben creatief coach.

Ik hou van creativiteit en persoonlijke ontwikkeling ik hou ervan om je te bevrijden van alle moetens, zullens en willens en hoe het hoorts en ook van wat de omgeving van je zal vinden. Ik help je graag met het opzoeken van jouw verlangens.

Verlangens om te creëren, te schilderen te kleuren, te tekenen, te schrijven over wat jou bezighoudt.

Om lekker buiten de lijntjes te kleuren en te schrijven wat jouw diepste wensen zijn.
Daar heb ik de workshop “Schilder je Muze” voor gevonden.

En ik help je om de tijd en ruimte te hebben om dit te doen een ook om het te kunnen.

Het is niet moeilijk, ik neem je stap voor stap mee en ook jij kunt een mooi schilderij maken.
Het is zo heerlijk om te doen, lees de ervaringen maar….

De Maria collage maken is een bezighoudt die je dieper laat voelen wie jij als vrouw bent en wilt zijn, Maria Magdalena is een archetype wat heel erg opleeft in deze tijd en dat gaat ergens over…wil je daarachter komen dan is deze workshop heel fijn! Je bent van harte welkom!

Omdat je soms moeilijk bij jezelf kunt komen geef ik heerlijke energie behandelingen genoemd in het Atelier consult om je weer helemaal in je eigen stroom te zetten en de waan van alle wat om je heen gebeurd af te voeren.
Je bent weer als nieuw daarna!
Er gaan nog veel meer workshops volgen, allemaal voor jou mooie vrouw om je creativiteit en vrijheid, je diepste verlangens en je creatiekracht op te diepen.

En ben je meer het type vrouw dat het leuk vindt om samen onderweg te zijn dan kan ik je mijn boekenclub aanraden. Het boek “Het plan van je verlangen” van Danielle Laporte is een weg van onderzoek naar jou verlangens.

Wat zit er achter jou verlangens? Is het werkelijk wat jij wilt of staat het symbool voor een bepaald gevoel? Dit gaan we samen onderzoeken met fijne werkvormen en we gaan diep en lachen ook heerlijk, met je hoofd in je nek en je buik die op en neer schudt! Gevuld met prachtige woorden en zinnen, oefeningen en filmpjes.

Het is de investering in jezelf als vrouw, moeder, partner en duizendpoot! Je zet je ziel op de agenda! Goals with soul!

Oh, wat heerlijk als je mee gaat doen!

Ik wens je een hele mooie dag toe!
Hartelijke groet,

Lynda Visser