Ervaringen

Colinda: Genoten vanmiddag van een heerlijke workshop bij Lynda Visser van het Inspiratie Atelier met Maria (Magdalena) als onderwerp.

Ineke: Net thuis van een inspirerende workshop bij: Het Inspiratie Atelier van Lynda Visser.

Marit: Wat een bijzondere middag, schilder je Muze ..Nou, ik ben zelf verbaasd, ik heb de voorkant van mijn boek geschilderd, zo blij ermee 

Debora: Wat was het inspirerend, en zo liefdevol goed verzorgd. Heerlijke rust en veel tijd om dieper te zakken, ik vond het erg fijn. Dank jewel Lynda Visser En ja die muziek – mmm forever young.

Anja: wat ben je toch n geweldige[lieve]Gastvrouw, mooi geschreven.. fijne workshop~!

Gerrie: Liefste Lynda Visser… hele grote blij! Door de workshop een dag met een gouden/zilveren randje, inclusief bling-bling-glitter….

Nanda: Het was een heerlijke dag! Super bedankt

Marianne : Alweer een week geleden heb ik mogen genieten van een prachtige workshop bij deze mooie vrouw. Na een warm welkom hebben we heerlijk geschilderd en mooie inzichten gedeeld. Workshops bij Het Inspiratie Atelier zijn een aanrader voor iedereen die zichzelf op een creatieve manier wil ontmoeten. Zelfs een week later geniet ik nog na. Dankjewel Lynda Visser.

Marsja: Terug kijken op een hele fijne zaterdagmiddag, bedankt Lynda Visser het was fijn om met de liefdevolle kracht van Maria (Magdalena) aan de slag te mogen