Doterra essentiële olie

Mijn avontuur met de natuur en essentiële olie.

Mijn oma had groene vingers en had de prachtigste bloeiende planten in haar raam waardoor ik als klein kind al enorm  gefascineerd raakte door bloemen, planten en kruiden.

De zon scheen door haar raam en haar gele kanarie zong altijd zo vrolijk en de geuren en kleuren van haar bloemen staan in mijn geheugen gegrift.

Mijn vader had de mooiste bloementuin van het dorp waaruit ik altijd kleine boeketjes bloemen mocht plukken zoals duizendschoon, rozen en het Zeeuwse knoopje, toen is mijn liefde voor lavendel en rozen ontstaan. Ik droogde ze altijd om ze in mijn kamer op te hangen voor een heerlijke geur.

De zomers dat ik met een kleed in onze grote tuin kon liggen onder de Japanse sierkers met het diffuse licht waarbij ik heerlijk weg kon dromen in een bad van licht, geur en kleur. Wat een magisch schouwspel, ik zal het nooit meer vergeten!
Als kind gingen we naar Nationaal Park de Biesbosch en had ik mijn Elzeviers plantengids en mijn bloemenpers vaak bij me om mooie bloemen te drogen en de geuren zo lang mogelijk bij me te houden.

Eigenlijk gebruikte ik altijd al essentiële olie, lavendel om te ontspannen en lekker in te slapen. Eucalyptus om alle indrukken die ik op school opdeed kwijt te raken. Salie omdat ik het lekker vond en rozenolie omdat het in zo’n mooi mond geblazen flesje zat en mijn hart opende om weer voluit te kunnen genieten van het leven.

En nu ben ik helemaal verslingerd aan de essentiële olie van Doterra. Het mooie is dat de olie mij heeft uitgekozen doordat ze door een heerlijke vierhanden massage op mijn pad kwam. Mijn schouders deden pijn en de planten hielpen mij door warmte, doorbloeding en voeding om van deze kwaal af te komen.

Op een dag las ik over de Franckinsence olie en ik werd als een magneet naar deze olie toegetrokken. De heerlijke wierookgeur en het effect op mijn brein was zo fijn dat ik een klein flesje heb besteld omdat deze olie erg duur is. Toen was het hek van de dam en ben ik op zoektocht gegaan naar de informatie over de Doterra olie.
Daar kwam zo’n schat aan informatie en ervaringen vrij dat ik de Home Essential kit heb aangeschaft.

 

Home Essential PDF

 

Al voelend (de trilling van deze olie is heel hoog),lezend en lerend word ik iedere dag verrast door de mogelijkheden die de Doterra essentiële olie biedt en gun ik dat aan iedereen om mij heen. Wat een topkwaliteit!

Wat het mij heeft gebracht is dat ik heel veel ondersteuning ervaar door de olie omdat ze me helpen bij het verkrijgen van aarding, daadkracht, ontspanning en een veel plezier en een helder en fris hoofd waardoor ik echt kan doen wat ik wil doen. En dat is dan nog maar een tipje van de sluier.

Planten en bomen zijn zo krachtig en kostbaar, het gaat ons als mensheid heel veel meer verbinding met de natuur en elkaar brengen en de olie is voor heel veel in te zetten.

Ik gebruik het voor mijn gezondheid en bij het schilderen, een heerlijke druppel Tangerine ( mandarijn) in het water van mijn kwasten voor nog meer plezier en leuke inzichten en de Balance voor als mijn innerlijke criticus te hard gaat praten, zo grappig om te ervaren hoe dat werkt. Ik ga dit ook zeker verwerken in mijn workshops zodat je het ook eens kan ervaren!

Laatst moest ik mijn verstandskies laten verwijderen en dankzij mijn kennis en kunde en de olie, verliep dit zo goed, dat ik er zelf nog een beetje verbaasd over ben.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je ook graag op een natuurlijke manier in je gezondheid ondersteunt worden dan kun je contact met me opnemen voor een inspiratie consult of workshop met de doterra olie.

Wil je de olie bestellen dan kan dat via Lynda’s olie!

Ik wens je heel veel gezondheid en plezier toe met de prachtige olie!