Workshop “schilder je Muze” zaterdag 2 september 2017

Het Inspiratie Atelier gaat de workshop Intentioneel en ritueel schilderen geven.

Wil je eens kijken of je schilderen leuk vindt? En wil je eens op een andere manier aan je persoonlijke ontwikkeling werken? Wil je eens een andere manier van schilderen en art-journalen uitproberen? Lijkt het je moeilijk of ingewikkeld?
Dat begrijp ik en daarom leid ik je stap voor stap door het schilderen heen.

Creatief, intentioneel, ritueel schilderen en tekenen een hele mond vol! Je schildert met behulp van een ritueel en met intentie om dichter bij de Muze in jezelf te komen. Je werkt laag over laag met prachtige en fijne materialen waardoor je je een echte Muze voelt voordat je begint. De sfeer is fijn door de heerlijke omgeving midden in de natuur nabij Slot Loevestein. Je wordt verwend als een Koningin met genoeg Hollandse nuchterheid om je prettig te voelen.

Het is een ontspannende, kleurrijke bezigheid met mooie materialen en glitters! Je duikt helemaal in het gevoel van de Muze in jezelf! Omdat iedereen dit kan, is deze manier van schilderen heel laagdrempelig. Je wordt stap voor stap begeleid in het maken van een kunstwerk dat je zal verbazen. De uitwerking wordt je in je oor gefluisterd door je Muze!

Als je, net als ik, lekker op ga in je werk neem dan ook een oud overhemd mee!
Wil je weten wat anderen van deze dag vonden dan kun je dat lezen bij de ervaringen. 

Woorden die bij Het Inspiratie Atelier horen zijn: Sfeer, Veiligheid, Aandacht, Gezelligheid, Contemplatie, Intentie, Kleur, Geur, Bloemen en Genieten.


Datum: 2 september 2017
De dag, inclusief alle materialen, kost 50 euro.
Er is plaats voor 4 personen. Geef je op door een mail te sturen naar info@inspiratie-atelier.nl